Costuri si metode de livrare produse

Departamentul de Expediţii al firmei CaliVita România oferă clienților CaliVita International posibilitatea primirii produselor dorite la adresa indicată, în cel mai scurt timp.

Modalitatea de expediere e rapidă și flexibilă, prin intermediul Poștei Române(7 LEI),  sau a principalelor Firme de curierat(15 LEI), în funcție de interesele și dorințele clienților.

Deasemenea, la solicitarea Cardului de Membru Calivita, livrarea se face Gratuit, indiferent de metoda aleasa (Posta sau Curier), daca valoarea comenzii este mai mare de 100 LEI.

Livrarea comenzilor cu destinație de expediere în România


Poşta Română

  • Taxa de expediere pentru coletele sub 400 lei este de 7 lei.
  • Pentru coletele individuale sau colective cu valoare de peste 400 lei, expedierea este GRATUITĂ, cheltuielile poștale fiind suportate de CaliVita România.
  • Din momentul primirii comenzii de către Departamentul de Expediţii Poştale CaliVita, coletul va ajunge în 3-5 zile la oficiul poştal de care aparţineţi. În cazul în care nu sunteţi avizaţi de către Poşta Română de existenţa coletului, vă rugăm să vă prezentaţi la oficiul poştal pentru ridicarea coletului.
  • Pentru a evita eventualele probleme la ridicarea coletelor, vă rugăm să vă asiguraţi că adresa de expediţie coincide cu cea din buletinul de identitate. Dacă acest lucru nu este posibil, vă recomandăm expedierea coletului la un oficiu poştal Post Restant, specificat de către dumneavoastră.

Curierat rapid– direct la adresa de corespondenţă specificată

  • Taxa de expediere pentru coletele sub 400 lei este de 15 lei.
  • Pentru coletele individuale sau colective cu valoare de peste 400 lei, expedierea este GRATUITĂ, cheltuielile de livrare sunt suportate de CaliVita.
  • În momentul efectuării comenzii este necesar să comunicaţi un număr de telefon pentru a putea fi contactaţi ulterior de către personalul firmei de curierat în vederea livrării coletului.
  • Din momentul primirii comenzii de către Departamentul de Expediţii Poştale CaliVita, coletul va ajunge la destinaţie în 24-48 ore. Totuşi, CaliVita International nu poate garanta livrarea coletelor în intervalul specificat, fiind un serviciu care nu este prestat în mod direct de către firmă.

Returul produselor

Conform legislatiei in vigoare ORD. nr. 130 din 31 august 2000 "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”. SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii produsului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport. Costurile pentru returul produselor vor fi achitate de către client.