Sănătoși și la vârsta a treia

sanatate la orice varsta

Mulți sunt de părere că e greu să îmbătrânești frumos, fiindcă organismul nu mai funcționează ca în tinerețe și, nu de multe ori, îți înșală așteptările. Însă, dacă începi la timp să ai grijă de corpul tău, poți întârzia apariția unor probleme care acumpaniază anii maturității depline.

Una dintre problemele cel mai des întâlnite, care afectează în general femeile și este adesea tratată drept un subiect tabu este incontinența urinară, care nu este neapărat apanajul persoanelor în vârstă. Conform anumitor studii, mai mult de jumătate dintre femei se confruntă cu astfel de simptome pe durata sarcinii, care pot fi însă și consecința supraponderabilității.

Produse naturale CalivitaURX - produs natural ce asigura o 
protecţie complexă a tractului urinar.

Cu toate că incontinența urinară poate fi tratată cu succes în acel moment, dar și mai târziu, cu ajutorul exercițiilor, tratamentului medicamentos sau chirurgical, dacă această problemă nu este rezolvată, poate deteriora calitatea vieții și poate crește riscul de apariție a infecțiilor tractului urinar.

Extractul de merișor din URX reprezintă un ajutor eficient în lupta împotriva infecțiilor, iar D-manoza poate lega bacteriile dăunătoare, deoarece traversează sistemul digestiv neschimbată și este eliminată odată cu urina.

Ușurați-vă… ușor!

O problemă des întâlnită la bărbații în vârstă este lărgirea benignă a prostatei, care poate fi foarte deranjantă, deoarece provoacă dificultăți la urinare și necesită control medical regulat. Chemând natura în ajutor, multe persoane au reușit să amelioreze aceste simptome cu ajutorul urzicilor și al saw palmetto. Acum găsiți aceste plante combinate cu antioxidanți (seleniu și zinc) în Prostate Power.

Pentu nopți calme

barbat si femeie

Chiar și persoanele care nu au avut niciodată probleme cu somnul pot întâmpina dificultăți în a se odihni noaptea și se trezesc din ce în ce mai devreme.

Cauza poate fi scăderea naturală a producției de melatonină; suplimentarea cu această substanță poate ameliora tulburările de somn cauzate de înaintarea în vârstă, sau reducând perioada necesară pentru a adormi, sau agitația din timpul nopții, care deteriorează calitatea somnului.

Mișcă-te ca în tinerețe!

Cele mai frecvente, dar și cele mai dureroase probleme sunt, probabil, cauzate de artrită, o afecțiune a articulațiilor. Aceasta este, de regulă, inevitabilă la vârste înaintate, în special dacă nu faci suficientă mișcare și/sau ești supraponderal.

Conform unor cercetări recente, suplimentele cu glucozamină și condroitină pot fi la fel de eficiente în încetinirea dezvoltării artritei și reducerea durerii și rigidității genunchilor ca cele mai des folosite medicamente antiinflamatoare, însă fără efectele secundare ale acestora asupra tractului gastrointestinal.

Această combinație îți este oferită în Joint ProteX și Joint ProteX Forte, care contribuie la sprijinul optim al articulațiilor tale.

Produse naturale CalivitaJoint ProteX Forte -ajuta la regenerarea
cartilajelor şi producerea lichidului
sinovial dintre oase.

O altă afecțiune care afectează foarte multe persoane este osteoporoza, ale cărei simptome apar mult după ce aceasta s-a instalat. Prin urmare, trebuie să ne întărim sistemul osos în tinerețe, iar după vârsta de 30 de ani principalul scop trebuie să fie încetinirea decalcifierii osoase.

Acest lucru poate fi obținut cu ajutorul activității fizice, al unei alimentații echilibrate, evitând fumatul și consumând o cantitate suficientă de calciu, magneziu și vitamina D.

Strong Bones Plus+K a fost creat special pentru menținerea sănătății osoase, mineralele din compoziția sa fiind necesare pentru formarea oaselor; vitamina D ajută la absorbția calciului, iar vitamina K este necesară pentru a „direcționa” calciul în oase.

Produsul nostru îmbunătățit va fi în curând disponibil în magazinul nostru online de produse Calivita, www.vitaclub.ro!Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu