Si bărbatii au nevoie de ingrijire!

Pentru multă lume, oregano este doar o plantă deosebit de aromată utilizată în bucătărie. Oregano este recomandat nu doar pentru aroma sa deosebită, dar şi pentru efectele sale benefice.

Printre ingredientele active ale uleiului de oregano se numără flavonoidele, cunoscute pentru excelentele efecte antioxidante, precum şi câteva uleiuri volatile foarte utile. Unul dintre acestea, carvacrolul, are proprietăţi antimicrobiane, astfel că poate distruge sau împiedica reproducerea bacteriilor sau ciupercilor.

Pro STP CalivitaPro-STP - produs Calivita recomandat 
barbatilor pentru protectia prostatei

Carvacrolul poate inhiba dezvoltarea Candida Albicans, Stafilococul, Klebsiella, E.Coli, Giardia şi Salmonella, motiv pentru care este un remediu eficient pentru infecțiile prostatei, vezicii urinare şi ale tractului urinar.

Soluţia CaliVita

Protejează-ţi sănătatea folosind combinaţia unică de produse de la CaliVita: Oregano Oil şi Pro-STP, care prin efectele lor sinergice pot constitui un real ajutor pentru bărbaţii cu HBP (creşterea benignă a prostatei).

Substanţele active ale Pro-STP (extract din Saw Palmetto, Pygeum africanum, frunze de urzică, etc) contribuie la întreruperea mecanismului hormonal care produce creşterea prostatei, participă la restabilirea nivelului hormonal (testosteron versus estrogen) şi are efecte diuretice.

produs pentru prostata

Cui recomandăm acest pachet?

Tuturor bărbaţilor care se confruntă cu simptomele specifice creşterii benigne ale prostatei: urinări frecvente pe timp de noapte, iniţiere dificilă a micţiunii, golire incompletă a vezicii, dureri şi limitare a activităţii sexuale.

Bărbaţilor care doresc să prevină afecţiunile prostatei.

Persoanelor care îşi doresc o protecţie antibacteriană naturală împotriva celor mai comune infecţii microbiene.

Va recomandam pachetul alcatuit din produsele Pro-STP si Oregano Oil

Lărgirea benignă a prostatei poate cauza simptome neplăcute (urinare frecventă şi dificilă în timpul nopţii, iar mai târziu şi în timpul zilei) la bărbaţii în vârstă, însă aceasta poate fi tratată eficient cu ajutorul preparatelor naturale.

Extractul de saw palmetto şi de urzică, datorită efectului antiinflamator şi diuretic, pot reduce simptomele cauzate de lărgirea şi inflamarea prostatei. Complexul de fitosteroli conţine compuşi benefici care pot inhiba enzimele responsabile de hiperplazia prostatei. Zincul şi seleniul nu sunt doar excelenţi antioxidani, ci pot contribui şi la funcţionarea adecvată a organelor genitale masculine.

Printre ingredientele active ale uleiului de oregano se numără flavonoidele, cunoscute pentru excelentele lor efecte antioxidante, precum şi câteva uleiuri volatile foarte utile. Unul dintre acestea, carvacrolul, are un puternic efect antimicrobian, astfel că poate distruge sau împiedica reproducerea bacteriilor sau ciupercilor.Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu