Coenzima Q10 de la CaliVita

coenzima Q10 capsule pret

Capsulele produsului Super CoQ10 de la Calivita International conţin ubichinonă (20 mg) şi alţi antioxidanţi esenţiali pentru procesele energetice ale celulelor. Se recomandă persoanelor de peste 35 de ani.

Coenzima Q10 (cunoscută sub numele de ubichinonă) este o substanţă asemănătoare vitaminei E, dar cu proprietăţi antioxidante mai puternice. Acţionând pe post de catalizator în accelerarea şi reglarea reacţiilor biochimice, coenzima Q10 este esenţială pentru funcţionarea normală a acestor procese în organism.

O capsulă de Super CoQ10Plus furnizează tot atâta CoQ10 cât 4 kg de somon sau 1,2 kg de pui !

Deficienţa de coenzima Q10 în organism poate conduce la dezechilibru energetic şi la diferite disfuncţii. O reducere cu doar 25% a nivelelor de coenzima Q10 poate declanşa apariţia unei serii întregi de boli.

Coenzima Q10 este sintetizată de organism, dar producerea acesteia scade după vârsta de 30 de ani. De aceea suplimentarea cu coenzima Q10 este importantă pentru persoanele peste 30 de ani.

Clientii ne scriu – Experienţe cu produsul Q10

Am scris de multe ori despre efectele benefice ale coenzimei Q10, însă ne-am gândit că ar fi mult mai potrivit să le dăm cuvântul clienţilor noştri satisfăcuţi! Puteţi citi în continuare mărturiile câtorva dintre aceştia:


„Procesul de îmbătrânire a încetinit evident”

Fiindcă am trecut de pragul de 30 ani de ceva timp, consum produsul Sublingual CoQ10 with natural lemon favour. Se administrează uşor, fără apă, sub limbă, are un efect miraculos şi îmi conferă energie pe parcursul întregii zile de muncă, ce uneori are 12 sau 14 ore. Şi mama mea, care are 83 de ani, consumă acest produs, iar procesul de îmbătrânire a încetinit evident!

Anca Constantinescu, România


„Nu îmi mai sângerau gingiile”

După administrarea produsului Sublingual CoQ10 timp de o lună am avut surpriza să constat că nu mai am nici palpitaţii şi nici nu îmi mai sângerau gingiile atunci când mă spălam pe dinţi. Sunt îndrăgostită de acest produs miraculos şi îl recomand cu căldură tuturor persoanelor obosite, cu probleme cardiace sau paradontoză.

Diana Sima,  România


„«Reţeta permanentă» pentru boala de inimă a mamei”

Sublingual CoQ10 m-a ajutat să scap de oboseala cronică, mi-a crescut rezistenţa la efort fizic şi intelectual, îmi menţine un tonus general ridicat, m-a scăpat de coşmarul parodontozei. În combinaţie cu produsul Protect 4 Life ameliorează durerile musculare. Mamei mele i-am inclus acest produs în „reţeta permanentă” pentru cardiopatie ischemică, împreună cu Cholestone şi Omega 3 concentrat de la CaliVita. Mulţi consumatori m-au asigurat că acest produs este unic, deosebit de eficace şi, pentru câte beneficii aduce, are un preţ accesibil.

Narcisa Tcaciuc, România


„Boala tatălui meu s-a ameliorat considerabil după ce a început să consume Q10 în urma infarctului”

Tatăl meu avea 68 de ani când a suferit al doilea infarct miocardic. Pielea îi era purpurie, vânătă, nu putea face mai nimic şi era obosit în permanenţă. Degeaba lua medicamente, că tot nu putea duce o viaţă normală. La recomandarea unuia dintre „prietenii lui de suferinţă”, a început să consume 100 mg CoQ10 pe zi şi, spre surprinderea noastră a tuturor, boala lui s-a îmbunătăţit foarte mult. A început să facă faţă mult mai bine efortului fizic, să respire mai bine, starea generală i s-a ameliorat considerabil.

Paul Enache, Ungaria


„Acufena a dispărut”

Mama suferea o acufenă foarte serioasă. A încercat foarte multe tratamente, dar, din păcate, nimic nu a dat rezultate. Doctorii i-au recomandat picături, care au avut efect jumătate de an, după care iarăşi perfuzii, iarăşi o jumătate din an şi perfuzii… A început să consume Super CoQ10, doar o tabletă pe zi, şi în şase luni de zile acufena a dispărut. De când consumă acest produs nu a mai avut nevoie de perfuzii, şi de atunci au trecut mai mult de patru ani.

Roxana Alina Manciu, Romania


„Tensiune arterială stabilă”

Din cauza durerilor de cap foarte frecvente, m-am prezentat la medic, unde mi s-a pus diagnosticul de hipertensiune. A trebuit să iau trei feluri de medicamente, însă tensiunea mea arterială era în continuare instabilă, iar uneori creştea foarte mult. Atunci am început să consum Super CoQ10 de la CaliVita şi câteva săptămâni tensiunea mi-a fost stabilă, după care a început să scadă. Doctorul meu a fost foarte mulţumit şi astfel am reuşit să renunţ la unul din medicamentele pe care trebuia să le iau.”

Karina Ilniko, Romania


Încă mai aveaţi dubii dacă să încercaţi sau nu Q10? Sperăm că marturiile clientilor noştri v-au convins! Consultaţi gama noastră largă de produse cu Q10 de pe www.vitaclub.ro, alegeţi doza cea mai potrivită pentru dvs. şi reîmprospătaţi- vă organismul pentru vară!Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu