Fara stres si oboseala

mai multa energie si pofta de viata

Din cauza  stresului si a oboselii, reziduurile nocive ce se formează în corpul nostru consuma toate rezervele noastre de vitamine, minerale si antioxidanţi. Incet, dar sigur, corpul nostru se transformă dintr-o „formă fitt” într-o „formă epuizată”.

Solicitarea însă nu se schimbă, iar prin urmare stresul îşi pune amprenta şi asupra sistemului nostru nervos, şi apare „nevroza”, cearta, nerăbdarea, boala etc. Căutăm nod chiar şi în papură, devenim irascibili, lucru ce ne afecteaza relatiile cu familia si prietenii.

Incarca-ti bateriile cu energie

bucura-te de viataConsumati regulat vitamina C. Indreptati-va spre un produs cu multivitamine, potrivit nevoilor dumneavoastra, cum ar fi urmatoarele produse de la Calivita puse de VitaClub la dispozitia dvs.: Super Mega 50, Full Spectrum, Senior Formula si gama Vital .

Atunci cand vă simţiţi stresat, începeţi imediat să consumaţi cele mai bune produse ce vă pot ajuta – Rhodiolin şi Omega 3 Concentrate.

Pentru intarirea sistemului imunitar,  e indicat sa va suplimentati organismul cu  magneziu – Magnezi B6.

O alta preocupare majora  pentru d-voastră e menţinerea nivelului de energie al  copiilor la un nivel optim!

Asigurati-le  cu regularitate aportul insuficient de vitamine şi minerale din alimente cu multivitamine – Full Spectrum, Lion Kids cu vitamina D, gama Vital .

Vitamina C este un suplimenent de baza, foarte importantă şi pentru copii – Liquid C cu bioflavonoide, Lion Kids C, C-300 Plus sau C 1000.copii razand

Pentru îmbunătăţirea şi menţinerea sistemului lor nervos şi a memoriei, e  nevoie să suplimentam stocurile de magneziu şi acizi graşi nesaturaţi cu produse precum  Magnezi B6 şi Omega 3 Concentrate.

In cazul in care ii simtiti  împovăraţi de sarcinile pe care le desfasoara, că sunt stresaţi, iritaţi, bolnăvicioşi, nu au un somn liniştit, nu se pot odihni etc., atunci recomandam şi pentru ei suplimentul – Rhodiolin.

Dacă sunt foarte deprimaţi, fara energie, vor sa doarma din ce in ce mai mult, nu mai sunt la fel de activi precum erau odata, iar şi rezultatele la scoala incep sa fie din ce in ce mai slabe, atunci merită să verificati (prin analize de sânge) dacă nu cumva cauza e carenţa de fier. În situatile de faţa se recomanda administrarea de  multivitamine, precum si a unui supliment cu fier – Iron Plus.

Adesea, soluţia se află sub ochii noştri, doar că uităm !

Acum, nu uitaţi ! Observati cu atentie „simptomele” pe care le prezintă familia d-voastră şi fiţi pregătită pentru tratarea acestora! Cred ca sunteti de acord cu mine ca nu exista lucruri mai importante in viata decat sănătatea şi fericirea copiilor noştri!

Să nu uităm însă că pentru noi, propria noastră fericire şi sănătate sunt cele mai importante, căci în absenţa acestora nu putem să le oferim lor acea siguranţă ce sta la baza  fericirii lor.Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu