Gummy Kids Calivita, vitaminele gumate preferate ale copiilor!

gummy kids pentru copii

Vă mai amintiţi când a fost ultima dată când copilul dvs. a refuzat să mănânce fructe sau legume? Şi când i-aţi spus: „Dacă mănânci tot spanacul, o să primeşti dulciurile care îţi plac cel mai mult”?

Dar de multe ori chiar şi asta în zadar… Însă avem veşti bune: De acum înainte nu mai trebuie să separaţi ce e delicios de ce e sănătos!

Spre sanatate prin joc

Da, e posibil ca ceva gustos să fie sănătos sau ca ceva sănătos să fie şi delicios. Produsul nostru cu multivitamine special conceput pentru copii, Gummy Kids, este cu adevărat delicios şi uşor de mestecat, fiind făcut din gelatină.

Ştiaţi că un pahar (100 g) de iaurt de fructe sănătos conţine până la 13 g de carbohidraţi, în timp ce o tabletă de Gummy Kids conţine doar 1 g?

Tabletele au formă de dinozauri, astfel încât îi puteţi învăţa pe copiii dvs. despre sănătate prin joc!

Gust si culoare naturale

Gummy Kids nu conţine coloranţi şi arome artificiale. Culoarea vitaminelor gumate a fost obţinută în mod natural, adăugând, de exemplu, concentrat de suc de morcov negru sau concentrat de fructe roşii. Gustul este conferit de aroma naturală de portocale, vişine şi amestec de fructe.

Mai multa vitamina D

Gummy Kids conţine vitamina D3, cea mai activă formă a vitaminei D. Probabil că aţi citit până acum de multe ori despre efectele benefice ale vitaminei D pe diferite forumuri.

Produse naturale CalivitaGummy Kids - Multivitamine gumate 
sub forma de dinozauri pentru copii

În orice caz, merită subliniat faptul că un aport adecvat de vitamina D are un efect pozitiv asupra dezvoltării osoase şi a musculaturii, precum şi a funcţionării sistemului imunitar, şi poate reduce riscul apariţiei diabetului infantil şi a anumitor boli psihice.

Multivitamine în fiecare anotimp

În zilele noastre, conţinutul de nutrienţi al solului este mult scăzut faţă de valorile din trecut; în plus, cantitatea deja redusă de vitamine din fructe şi legume scade şi mai mult în timpul transportului, procesării şi fierberii, astfel încât suplimentarea cu vitamine poate fi necesară nu doar iarna, ci şi vara, în anotimpul fructelor.

Gummy Kids este un produs cu multivitamine ce conţine un amestec de vitamina A, C, D, E, B6 şi B12, acid folic, iod, zinc, biotină şi acid pantotenic. Gummy Kids conţine vitaminele, mineralele şi oligoelementele necesare în proporţia optimă, pentru a ajuta la dezvoltarea echilibrată a copiilor şi la întărirea rezistenţei organismului lor.

Alegeţi noile noastre vitamine gumate delicioase şi începeţi să pregătiţi organismul copilului dvs. de pe acum pentru toamnă, pentru începutul şcolii sau al grădiniţei!Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu