Paraprotex – produs naturist pentru combaterea parazitilor

paraziti intestinali

Bolile parazitare sunt cunoscute pe tot globul, dar incidenta lor variazã de la o zonã geograficã la alta. Aceasta depinde de numerosi factori, ca de exemplu alimentatia necorespunzãtoare sau lipsa igienei, care favorizeazã transmiterea agentilor patogeni de la individul infestat la cel sãnãtos.

Caracteristica principalã a parazitilor intestinali întâlniti la om este acela cã nu conferã o imunitate totalã sterilizantã, individul rãmânând mereu susceptibil de a fi infestat. Prezenta parazitilor are un efect negativ asupra echilibrului nutritional, determinând denutritia gazdei. În plus, deoarece afecteazã sistemul imunitar, denutritia tinde sã perpetueze infectia si sã favorizeze multiplicarea parazitului.

Produse naturale CalivitaParaprotex (100 tablete) - 133,76 Lei
Formula antiparazitica si antimicrobiana

Infestarea cu paraziti se realizeazã prin ingestia oralã a acestora, în majoritatea cazurilor fiind transmisã în familie prin intermediul apei si alimentelor contaminate (legume, fructe nespãlate).

De cele mai multe ori, parazitozele se manifestã prin:

• tulburãri digestive: anorexie, dureri abdominale, vãrsãturi, scaune diareice;

• manifestãri alergice: prurit, urticarie;

• tulburãri psihice: ticuri, prurit nazal, iritabilitate, tulburãri de somn (cosmaruri, agitatie nocturnã);

Din fericire, CALIVITA ne oferã o solutie pentru combaterea parazitilor, si anume produsul PARAPROTEX. Acesta are rolul de a crea în organism un mediu care sã nu permitã supravietuirea parazitilor.

tratament naturistExtractul de lãmâitã pe care îl contine este utilizat ca antihelmintic, pentru eliminarea ascarizilor;

Eugenolul, extras din ulei de cuisoare, are un rol antioxidant puternic, deosebit de eficient împotriva parazitilor intestinali, dar are si efecte antifungice si antimicrobiene;

Extractul de dracila distruge microorganismele care produc infectii urinare si vaginale, fiind eficient si în artrite si conjunctivite;

Iarba de smirnã are efect detoxifiant hepatic si stimuleazã activitatea ficatului;

Extractul de Pau d’Arco contine calciu, fier, vitamina C, zinc si actioneazã împotriva infectiilor virale, ca antifungic, în special împotriva Candidei albicans, stafilococului auriu, Escherichiei coli;

Extractul din seminte de grepfrut are efect dezinfectant, iar usturoiul are efect benefic asupra sistemului imunitar.

CALIVITA ne oferã si alte produse de exceptie, care pot fi consumate în paralel cu PARAPROTEX.

Astfel, pentru refacerea florei intestinale, se administreazã alternativ, în cure de câte 15 zile, PARAPROTEX si ACIDOPHILLUS sau AC-ZYMES.

Asociat cu OXYMAX, are un puternic efect de detoxificare, contribuind la eliminarea bacteriilor anaerobe streptococ, stafilococ, salmonela, E. coli.

Dupã administrarea PARAPROTEX la adulti, este beneficã o curã de LIQUID CHLOROPHYLL sau PURE YUCCA, în scopul eliminãrii toxinelor rezultate din distrugerea parazitilor.

Pentru refacerea organismului, este necesarã administrarea de vitamine si minerale: LION KIDS cu vitamina D, FULL SPECTRUM, SUPER MEGA 50, MEGA B COMPLEX, VITAL A, B, O sau AB.

Fiind un produs din surse 100% naturale, nu are contraindicatii, nu este hepatotoxic, motiv pentru care îl indic persoanelor de toate vârstele. În cei doi ani de când îl recomand, din prima sãptãmânã de administrare am obtinut rezultate bune, uneori spectaculoase, cu cresterea apetitului la copii si ameliorarea stãrii generale.

În peste 85% din cazuri am obtinut distrugerea parazitilor, iar pentru prevenirea reinfestãrii recomand reluarea curei cu PARAPROTEX dupã o perioadã de minimum 6 luni.


Dr. Anca Nicoleta StãnescuCiteste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu