Produse Calivita impotriva gripei

produse calivita impotriva gripei

Din nou se apropie sezonul gripei, iar experţii estimează că această boală va ajunge la noi în câteva săptămâni. Printre simptomele gripei se numără febra, tusea, indispoziţia, care ne epuizează organismul şi, prin urmare, suntem obligaţi să stăm la pat. Pe lângă „obişnuita” gripă de iarnă, o epidemie virală diferită, cauzată de virusul noro, va debuta în curând, aceasta fiind caracterizată, pe lângă simptomele mai înainte menţionate, de vomă şi diaree.

Produse naturale CalivitaPentru a cumpăra produsele, 
apăsaţi butonul din dreapta!

Deoarece este nevoie de circa două săptămâni pentru ca vaccinurile să asigure protecţie, trebuie să ne înarmăm din timp cu agenţi activi naturali, ca să evităm anul acesta gripa! Dacă începeţi să vă pregătiţi organismul chiar acum, puteţi alege dintr-o gamă variată de produse eficiente, naturale, pentru ca întregul arsenal al sistemului imunitar să fie gata de luptă împotriva atacului gripei.

Socul negru

Unele studii susţin că socul, care se găseşte în mari cantităţi şi într-o concentraţie ridicată în SambuRex, poate ameliora extrem de eficient simptomele cauzate de gripă, putând scurta perioada bolii (cu până la patru zile!), şi poate, de asemenea, reduce cantitatea de medicamente necesare pentru a-i combate simptomele şi complicaţiile. În plus, stimulează mecanismele de protecţie ale sistemului nostru imunitar împotriva virusului gripei, prevenind „multiplicarea” sa. În acelaşi timp, are un efect de inhibare a anumitor tipuri de infecţii bacteriene ce apar drept complicaţii ale infecţiilor virale (în mod asemănător medicaţiei prescrise de medic, însă într-un mod complet natural).

SambuRex conţine un extract gustos de soc şi alte plante care sprijină sistemul imunitar (echinaceea, astragalus), fiind ideal chiar şi pentru copii! Nu conţine alcool, prin urmare poate fi consumat fără probleme şi de conducătorii auto sau de persoanele care manevrează diverse utilaje.

Vitamina D

Vitamina D intensifică funcţia de apărare a sistemului imunitar împotriva infecţiilor, în timp ce deficienţa de vitamina D creşte susceptibilitatea la infecţii! În cadrul unui studiu american, femeilor aflate la menopauză le-au fost administrate 2.000 UI de vitamina D3 pe zi, cercetătorii observând reducerea cazurilor de gripă şi răceală cu până la 90%. Un studiu japonez a înregistrat rezultate similare; în cadrul acestei cercetări, unui grup de elevi le-au fost administrate 1.200 UI de vitamina D3 zilnic, ceea ce a redus semnificativ numărul cazurilor de gripă. Conform experţilor Comisiei Medicale din Ungaria, un aport adecvat de vitamina D poate scădea apariţia gripei cu până la 90%! Chiar şi vara, 50% din populaţie suferă de deficienţă de vitamina D, însă iarna această proporţie poate atinge chiar şi 70%.

O singură picătură de D-drops de la CaliVita conţine 400 UI de vitamina D3; produsul poate fi dozat foarte uşor, are un gust plăcut şi discret de citrice, datorită aromelor sale naturale.

Vitamina C

Exact ca vitamina D, vitamina C este, de asemenea, indispensabilă pentru a ne asigura că sistemul nostru imunitar funcţionează normal, recunoaşte agenţii infecţioşi externi, produce anticorpi şi combate infecţia, fabricând un număr din ce în ce mai mare de celule imunitare. Eficienţa sa împotriva răcelii şi gripei a fost demonstrată de numeroase studii.

Fiecare tabletă de C 1000 de la CaliVita conţine 1.000 mg de vitamina C cu eliberare întârziată, care sprijină sistemul imunitar pe durata întregii zile, în perioadele reci de iarnă. În plus, CaliVita oferă şi alte produse excelente cu vitamina C, pentru ca toată familia să îşi găsească produsul preferat. În curând, pe lângă C1000 va apărea C1000 PLUS, cu un conţinut suplimentar de măceşe organice, pentru o protecţie şi mai puternică!

Nu trăiţi cu frica-n sân! Pregătiţi-vă organismul pentru lupta împotriva bolilor iernii!Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu