Strong Bones Plus pentru oase sanatoase si puternice

oase mai sanatoase si mai puternice

Lumea se modifică în permanenţă. În consecinţă, şi noi suntem motivaţi de dezvoltarea tot mai accelerată şi de noutăţile ştiinţifice şi tehnice să creştem cât mai mult eficienţa produselor noastre. CaliVita® ţine pasul cu progresul. La dorinţa expresă a membrilor, ne-am lărgit gama de produse, îmbunătăţind Strong Bones, unul dintre preparatele noastre cele mai cunoscute şi apreciate. Strong Bones Plus, pe lângă calciu şi magneziu, mai conţine şi vitamina D3.

E cunoscut faptul  că organismul uman are nevoie de calciu şi magneziu pentru formarea dinţilor şi oaselor şi pentru menţinerea sănătăţii acestora. Cercetariile ştiinţifice au demonstrat că administrarea de calciu, în special în combinaţie cu vitamina D, poate preveni decalcifierea osoasă. Dacă alimentaţia noastră nu conţine suficient calciu, putem apela la suplimente alimentare cu calciu.

Ce influenţează sănătatea structurii osoase şi menţinerea sa?

Riscul decalcifierii osoase poate creşte datorită fumatului, consumului excesiv de alcool, cafea, precum şi de băuturi bogate în fosfaţi (ca, de exemplu, cola). Malnutriţia, dietele sărace în proteine şi stilul de viaţă sedentar pot avea efecte similare.  Dacă toate acestea se menţin o perioadă prelungită de timp şi dacă mai intervin şi alţi factori (de exemplu factori hormonali), poate apărea şi osteoporoza, o boală foarte răspândită în zilele noastre.

Strong bones PlusStrong Bones Plus - Produs destinat 
menţinerii sănătăţii sistemului osos.

Care sunt simptomele osteoporozei?

Osteoporoza este o afecţiune care se instalează fără dureri şi nu este acompaniată de simptome externe specifice. Însă o fractură osoasă poate reprezenta un semnal de alarmă şi atunci trebuie să vă adresaţi unui medic cu experienţă în prevenirea şi tratamentul osteoporozei.

Cum putem preveni osteoporoza?

boala oaseConform celor mai recente descoperiri referitoare la prevenirea şi tratamentul osteoporozei, administrarea de calciu şi vitamina D3 este esenţială. Calciul nu poate fi absorbit însă dacă vitamina D nu este prezentă în organism într-o cantitate suficientă.

Deficienţa de vitamina D e foarte frecventă la persoanele în vârstă. Odată cu înaintarea în vârstă, capacitatea corpului de a produce vitamina D scade semnificativ, dar există mai multe alimente ce conţin vitamina D.

Se consideră că osteoporoza este o afecţiune exclusiv feminină. Este adevărat?

Atât femeile, cât şi bărbaţii pot suferi de osteoporoză, însă numărul persoanelor de sex masculin la care se manifestă această boală este, într-adevăr, mai mic. În general, proporţia este de 3 la 1.

Ce se recomandă pentru prevenirea osteoporozei?

supliment alimentar osteoporozaCea mai eficientă metodă pentru prevenirea osteoporozei este o alimentaţie echilibrată şi mixtă, bogată în calciu şi magneziu, şi un stil activ de viaţă. Din păcate, nu întotdeauna este posibil să ne menţinem obiceiurile alimentare sănătoase (de exemplu în cazul intoleranţei la lactoză, al curelor de slăbire drastice, prelungite, şi în perioada de după climax, când, în special datorită modificărilor hormonale, masa osoasă se poate reduce). În aceste situaţii, trebuie să consumaţi un supliment alimentar de calitate.

Anul acesta, CaliVita® introduce varianta îmbunătăţită a unui produs mai vechi, Strong Bones Plus. Strong Bones Plus conţine calciu, magneziu şi vitamina D3 şi poate fi folosit cu succes pentru prevenirea şi tratamentul osteoporozei.

Cum se administrează Strong Bones Plus?

Două tablete de Strong Bones Plus conţin 500 mg de calciu; personal, recomand administrarea a 4 tablete pe zi, pentru prevenţie, sau conform sfatului medicului. Ca supliment al tratamentului pentru osteoporoză, recomand administrarea regulată, neîntreruptă. Tratamentul osteoporozei este similar tratamentului hipertensiunii, care nu poate fi suspendat, deoarece ar avea ca rezultat creşterea tensiunii arteriale. Acelaşi principiu se aplică şi tratamentului osteoporozei.

ATENŢIE!

Acest produs nu poate înlocui o alimentaţie echilibrată şi variată, un stil sănătos de viaţă sau tratamentul prescris de medic. Dacă apar probleme, cereţi sfatul medicului!Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu