Se incarca... Va rugam asteptati...

Magazin Online de produse naturiste Calivita

Producatori

Newsletter:


Compania Calivita

Sediul_Calivita_Timisoara.jpgCalivita International e o companie multinationala cu o dezvoltare  foarte puternica inca de la infiintare in 1991.

Misiunea Calivita e sa promoveze un stil de viata sanatos si bunastare pe toate planurile.

In Romania Calivita are sediul central in Timisoara. Insa Calivita are depozite si in tara, Bucuresti, Craiova, Constanta, Iasi, Cluj, pentru a putea oferi membrilor acces usor la produse.

Produsele Calivita noni, rhodiolin, omega 3, si multe altele sunt utilizate in tratamente naturiste, cabinete de biorezonanta si centre medicale de numerosi doctori, ca o dovada a calitatii produselor noastre.

Calivita inseamna viata de calitate!

Urmand filosofia Calivita, ne putem proteja atat sanatatea noastra cat si a familiei si prietenilor.

Calivita produce si comercializeaza suplimente nutritive, ce trebuie sa ocupe un loc important in dieta fiecaruia dintre noi, alaturi de o alimentatie sanatoasa si un program regulat de intretinere fizica.

Cum a evoluat Calivita de la infiintare pana azi:

In 1991 a aparut in Europa firma California Fitness. Dealungul a cativa ani, firma isi extinde oferta cu unele produse naturiste menite sa ajute la tratarea anumitor suferinte si simtomatologii, .

- In 1996 California Fitness se inregistreaza in Romania. E deschis primul centru California Fitness la Timisoara, iar apoi un al doilea la Cluj.

- In 1997 si 1998 se deschid depozite in Bucuresti, Oradea, Constanta si Iasi.

- In anii 2000 si 2001 compania isi diversifica oferta incercand sa ofere produse naturiste atractive, unicat si de o calitate deosebita.

- In anul 2002, producatorii americani de preparate naturale Nature’s SPA, Perfect Nutrition, 4 Life, CaliVita, California Fitness si Prolab, mandateaza concernul CaliVita International sa fie unicul reprezentant si distribuitor pe Europa al acestor produse naturiste.

- din 2002 pana in 2011 Calivita Romania cunoaste o dezvoltare uriasa, increderea oamenilor crescand datorita produselor naturiste foarte eficiente si de o calitate superioara.

 - In 2012 Calivita e in continua dezvoltare devenind si in Romania una din cele mai respectate si populare marci de produse naturiste, datorita calitatii produselor si serviciilor.

CaliVita vine in sprijinul sanatatii, in fiecare minut din fiecare zi, cu fiecare leu cheltuit pe cercetari si pe imbunatatirea gamei de produse Calivita.

 • Cu totii suntem convinsi ca sanatatea consumatorilor nostri merita toata energia, cunostintele si banii pe care ii investim.
 • CaliVita doreste sa le ofere clientilor sai cele mai de calitate ingrediente active la un pret rezonabil, nu cele mai ieftine, deoarece, in cazul produselor medicinale, nu trebuie facute compromisuri in privinta calitatii.
 • Urmarim circuitul complet al produselor noastre, le imbunatatim sau le inlocuim cu unele noi, deoarece doar cele mai de calitate produse dintr-o anumita clasa pot purta denumirea CaliVita.
 • Ne extindem in permanenta gama de produse, pentru a putea trata tot mai multe probleme de sanatate.
 • Produsele Calivita respecta regulile, reglementarile si standardele americane, precum si pe ale Uniunii Europene si ale Romaniei.
 • Produsele Calivita sunt de foarte inalta calitate, luand in considerare nu doar ingredientele active din compozitia acestora, ci si ambalajul si alte caracteristici fizice.

 Pentru Calivita, calitatea are o importanta absolut vitala.

Prin urmare, dorim sa supraveghem toate activitatile CaliVita cu ajutorul unui sistem de protectie a calitatii, o unitate organizationala independenta, responsabila cu asigurarea si controlul calitatii, ale carei sarcini sunt:

 •  codificarea parametrilor de calitate
 •  determinarea nivelelor de supervizare
 •  determinarea sarcinilor legate de mentinerea calitatii
 •  desemnarea persoanelor responsabile
 •  evaluare
 •  oferirea de sugestii referitoare la imbunatatirea calitatii
 •  dorinta noastra de a ajuta la mentinerea sanatatii incepe cu produsele noastre
 •  alte sectoare importante pe care CaliVita pune accentul sunt: diseminarea cunostintelor acumulate despre mentinerea sanatatii, oferirea de sfaturi referitoare la probleme personale, oferirea de asistenta.

Vitaclub Romania e partener al Calivita International din 2010, incununand un parteneriat excelent.

Echipa Vitaclub Romania impreuna cu Compania Calivita ofera cele mai bune produse naturiste, tratamente naturiste si dispozitive aflate pe piata la ora actuala, precum si sfaturi pertinente pentru a sustine sanatatea si vitalitatea membrilor nostri.