Se incarca... Va rugam asteptati...

Magazin Online de produse naturiste Calivita

Producatori

Newsletter:


De ce sa alegi produsele CaliVita

Certificate GMP, Ministerul Sanatatii si Fda produse CaLiViTa

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

  1. Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.  
  2. Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.   
  3. Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică. 
  4. Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  5. Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
  6. Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
  7. Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie


Good Manufacturing Practice [GMP] certificare GMP produse calivita

 

Certificatul de buna practica in productie [GMP], garanteaza calitatea procesului de productie a suplimentelor Calivita.

Aceasta certificare acopera si garanteaza toate procesele, de la cultivarea si colectarea ingredientelor naturale, pana la metoda de productie a suplimentului si transportul acestuia ca produs finit.

Pentru a primi certificarea GMP, compania trebuie sa respecte cele mai inalte standarde de calitate in fiecare aspect al productiei suplimentelor.

Daca unul din aceste procese nu este indeplinit certificatul este revocat. Aceasta este garantia proceselor si tehnologiilor de ultima generatie folosite de Calivita in producerea suplimentelor de cea mai inalta calitate.

 


aviz FDA pentru produsele Calivita

Food and Drug Administration [FDA]

 

 

FDA e considerat ca ca fiind unul din organismele cele mai stricte de control al calitatii din intreaga lume. Prin lege, suplimentele alimentare nu necesita aprobarea FDA pentru comercializare.

Cu toate acestea, Calivita, avand incredere ca toate produsele sale sunt de cea mai buna calitate a supus avizarii si a obtinut pentru toate produsele sale avizul FDA, care certifica calitatea si siguranta folosirii acestora.

Pentru mai multe informatii despre certificarile FDA accesati site-ul oficial FDA (Food and Drug Administration).

 

 


Ministerul Sanatatii Produsele Calivita sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania

 

 Calivita a supus aprobarii de catre Ministerul Sanatatii din Romania, toate produsele sale, acestea obtinand avizul de comercializare ca produse naturale sigure pentru sanatatea populatiei.

Toate produsele Calivita au certificate de conformitate care garanteaza ca informatiile nutritionale afisate pe produs corespund cu continutul din interiorul flaconului.

Calivita nu comercializeaza niciun produs care sa nu fie aprobat in prealabil de Ministerul Sanatatii din Romania.