Se incarca... Va rugam asteptati...

Magazin Online de produse naturiste Calivita

Producatori

Newsletter:


Gama de produse CaliVita International

Produse Naturiste de la CaliVita

În secolul al XXI-lea, rasa umană trebuie să facă faţă unor probleme ce afectează întreaga lumea, cum ar fi o societate a informaţiei rapide, creştera producţiei industriale şi agricole datorită suprapopulării, poluarea mediului înconjurător şi efectul de seră.

În consecinţă – conform unui studiu efectuat în UE, în 2006* – calitatea solului a devenit din ce în ce mai proastă, astfel că în prezent legumele şi fructele conţin din ce în ce mai puţine vitamine şi minerale, iar în timpul procesării alimentelor (gătire, prăjire etc.) aceste cantităţi scad şi mai mult.

Din cauza exigenţelor societăţii de consum, din ce în ce mai mulţi oameni întâmpină dificultăţi în a-şi asigura un standard de viaţă adecvat. Aceasta înseamnă o povară în plus, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Din cauza ritmului accelerat al existenţei noastre, nu mai avem timp să ne hrănim sau să dormim adecvat.

vitamine-naturale de la calivitaÎn tot acest timp, nici măcar nu ne trece prin minte că stresul şi aportul insuficient de nutrienţi consumă rezervele corpului nostru, ceea ce poate duce, printre altele, la apariţia bolilor sau chiar la decesul prematur. Consumul suplimentelor alimentare a devenit în prezent o parte utilă şi integrantă a stilului de viaţă modern.

Contează însă enorm ce produse şi ingrediente consumaţi. De peste douăzeci de ani, noi vă oferim produse inovatoare, care îndeplinesc cele mai ridicate standarde de calitate. În timpul procesului de fabricare a suplimentelor alimentare, de câte ori este posibil din punct de vedere tehnologic, încercăm să folosim materii prime naturale; celălalt obiectiv al nostru este să aplicăm şi să utilizăm ori de câte ori este posibil ingrediente active din plante provenite de la ferme organice.

Pe lângă noutăţile bazate pe cele mai recente rezultate ştiinţifice, folosim plante care şi-au dovedit eficacitatea în medicina tradiţională timp de secole. Pe parcursul procesului de obţinere a produselor, acordăm o atenţie specială şi încercăm să folosim materii prime organice, acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnologic, datorită absorbţiei lor mai bune.

Produsele noastre în compoziţia cărora intră componente multiple sunt astfel concepute încât să poată exercita un efect sinergic (de fortifiere reciprocă) în interiorul corpului. Marea majoritate a produselor noastre sunt fabricate în SUA, conform practicilor utlizate în industria farmaceutică.

Procesul de fabricaţie are loc cu respectarea celor mai stricte norme de control al calităţii, în conformitate cu GMP (Good Manufacturing Practices), cu monitorizarea continuă şi controlul regulat al FDA (Food and Drug Administration).

Produslele sunt distribuite însă în Europa - de aceea, îndeplinesc normele legislaţiei europene - într-o cooperare strânsă cu autorităţile locale de licenţiere, pentru a fi siguri că acestea sunt conforme cu legislaţia locală.

Alegeţi produsele naturale CaliVita şi lăsaţi sănătatea voastră şi a familiei voastre pe mâini sigure!


Sursă bibliografică: * Thematic strategy of soil conservation, Brussels, 22.9.2006