Bucura-te de efectele Organic Acai

Sirop de acai organic de la Calivita

Sucul de Acai organic este disponibil în reteaua Calivita de mai bine de un an de zile. Am primit multe feedbackuri pozitive între timp cu privire la efectele deosebite ale acestui produs. Haideti sa vedem câteva dintre acestea!

[ Suferinta de 53 de ani a disparut ]

Draga mea prietena si partenera de afaceri i-a oferit Organic Acai surorii ei în vârsta de 81 de ani. Sora ei suferea de astm bronsic de la vârsta de 28 de ani. Urma un tratament medicamentos si îi tinea sub control simptomele neplacute cu ajutorul sprayului de inhalat. Se pensionase pe caz de boala de la vârsta de 48 de ani.

A început sa consume Organic Acai în noiembrie 2013, doua linguri de câte doua ori pe zi, iar din decembrie, câte o lingura o data pe zi.

Produse naturale CalivitaAcai Organic - Bucura-te de beneficiile
oferite de sucul de Acai organic.

Efectul fantastic al produsului s-a facut resimtit dupa doua saptamâni de consum, doamna reusind sa renune la tratamentul medicamentos. A mai folosit sprayul înca doua luni de zile, dar din ianuarie nu l-a mai utilizat decât foarte rar, pe timp de ceata sau de ploaie.

Organic Acai a ajutat-o sa reduca cu 90% simptomele neplacute de sufocare de care suferea de 53 de ani. Calitatea vietii ei si puterea ei fizica au crescut, iar energia ei este de neegalat.

Este extrem de recunoscatoare pentru sansa de a consuma acest produs extraordinar de la CaliVita si doreste sa îl recomande si altor persoane.

Zsóka Simovits, Ungaria

[ Am simtit aproape imediat energia ]

Zilele mele de lucru sunt de multe ori foarte lungi si stresante, de câte 12-14 ore. La sfârsitul zilei, adesea ma simt de-a dreptul epuizat. Am început sa consum noul Organic Acai, pe care prietena mea îl consuma deja.

Am simtit aproape imediat energia pe care mi-o ofera, dar efectul lui cel mai important pentru mine a fost ca mi-a stabilizat glicemia, asa ca nici nu mai simt ca nu iau mese regulate.

Stresul nu ma mai da peste cap ca altadata si am mai multa putere decât înainte. În plus, pofta mea de mâncare a scazut.

Gábor Szüllo, Ungaria

[ Pentru diabet, gripa si supraponderabilitate ]

Prima experienta cu Organic Acai am avut-o când a aparut pentru prima data în Polonia, în toamna lui 2013. Pentru început, un mare plus pentru sucul de acai fiindca nu are zahar! Ca diabetic, îl pot recomanda tuturor diabeticilor. Anul acesta, într-o perioada în care ne-am confruntat cu virozele gastrointestinale, fiica mea nu a putut lua niciun medicament.

bol cu fructe de acaiTimp de trei zile, nu a baut decât Organic Acai si apa pentru rehidratare. Acai a fost consumat ca aliment si medicament, iar fiica mea s-a recuperat fara medicamente alopate. Dozele exacte de suc de Acai se stabilesc individual. Preventiv, puteti consuma 30 ml pe zi. O singura sticla nu este suficienta pentru sanatate, însa pachetul cu patru sticle, da!

Le recomand produsul persoanelor aflate la dieta, care vor sa slabeasca. O prietena supraponderala mi-a marturisit ca se simte mai usoara de când consuma Acai si ca nu mai are probleme cu constipatia. ,,Acai este o revelatie”, mi-a spus.

De asemenea, le recomand Acai si persoanelor în vârsta, ca mine (70 de ani), si cu boli cronice. As dori sa parafrazez un proverb celebru, „Spune-mi ce manânci si o sa-ti spun cine esti” – „Bea suc de acai si vei fi la fel sanatos ca acaiul”.

Elzbieta Turska, Polonia

[ Am uitat sa racesc iarna trecuta ]

Când s-a lansat Organic Acai am citit foarte multe despre efectele deosebite ale produsului si, bineîneles, am început sa îl folosesc. Trebuie sa recunosc ca am luat câte trei linguri pe zi si, pe lânga efectul sau de îmbunatatire a starii de spirit, am observat si alte doua lucruri.

Primul, ca rezervele mele de ciocolata nu îmi mai faceau cu ochiul. Pofta mea de dulciuri disparuse ca prin minune! Fix la timp, fiindca glicemia era la limita superioara. Al doilea lucru, de care mi-am dat seama de-abia primavara, a fost ca iarna care a trecut „am uitat” sa racesc. Probabil ca si vitamina D a contribuit la aceasta.

Ideea e ca, daca a avea dreptul sa aleg doar doua produse din gama CaliVita, acestea ar fi Organic Acai si D-drops.

Dr. Edit Varga, Ungaria


Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

1 Comentariu »

 
 

Lasa un comentariu