Farmacia noastră de acasă

produse calivita pentru acasa

Vara s-a sfârșit pe nesimțite, razele soarelui sunt din ce în ce mai timide, vântul adie ușor prin livezi, împrăștiind parfumul îmbietor al fructelor coapte. A venit toamna! Dincolo de frumusețe și poezie, toamna aduce cu sine fluctuații de temperatură și umiditate, schimbarea presiunii atmosferice, factori care contribuie la slăbirea sistemului imunitar, favorizând contractarea răcelilor și activând unele afecțiuni, cum ar fi ulcerul gastroduodenal, insuficienta cardiacă, afecțiunile reumatice.

Profilaxia este un termen binecunoscut pentru membrii CaliVita, așa că haideți să ne reamintim câteva din produsele CaliVita care nu trebuie să lipsească din farmacia noastră de acasă toamna. Pentru întărirea sistemului imunitar împotriva infecțiilor virale:

ImmunAid

ImmunAid este un remediu naturist deosebit de eficace în întărirea imunității, datorită combinației de zinc cu extractul de Uncaria Tomentosa (gheara mâței). Gheara mâței este o plantă care crește în pădurile tropicale din Peru și care conține anumite substanțe active cu proprietăți antimicrobiene, antivirale, antiinflamatoare, antialergice, antitumorale, antioxidante. Zincul crește efectul imunostimulator al extractului de Uncaria, ceea ce conferă produsului o eficiență foarte ridicată.

VirAgo

VirAgo este un preparat natural pe bază de plante, aminoacizi și minerale, al cărui principal rol este de a întări apărarea organismului contra diverselor tipuri de viruși, bacterii, microbi. Domeniul său de acțiune este cu precădere în sfera aparatului respirator, reproducător și în anumite boli infecto-contagioase: herpes, furunculoză, mononucleoză.

Produse naturale CalivitaVirAgo - Produs natural pentru
stimularea sistemului imunitar

Compoziția sa este foarte complexă: minerale (zinc, seleniu), vitamine (B1, B2), aminoacizi (lizină) și extracte speciale de plante (frunză de maslin, rădăcină de Echinaceea, gheara mâței).

Gama de vitamina C

Gama de vitamina C (Vitamin C Plus, C500, C300 Plus, C1000) este obținută prin cele mai noi tehnologii, din materii prime provenite din culturi organice. Tabletele sunt cu eliberare prelungită, 12-14 ore, fapt ce asigură organismului substanța activă de care are nevoie pe perioada întregii zile.

Vitamina C crește și menține randamentul fizic, stimulează sistemul imunitar și crește rezistența organismului față de bolile infecto-contagioase.

ulei volatil de oregano

Accelerează vindecarea rănilor, regenerarea țesuturilor, participă la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor și oaselor, precum și la sinteza hormonilor cortico-suprarenali.

Oregano Oil

Uleiul concentrat de Oregano de la CaliVita este un produs terapeutic natural, cu o largă întrebuințare, atât internă, cât și externă, oferind beneficii numeroase atât în afecțiunile de natură microbiană (fungică, parazitară), cât și în ameliorarea problemelor țestului cutanat (piele, mucoase, păr, unghii).

Uleiul de oregano este eficient în cazurile de răceală și dureri în gât și ajută la fluidizarea mucusului din plămâni și la eliminarea spasmelor bronhiale. Ca antialergic și antimicrobian, acționează eficient împotriva bacteriilor din soiurile Salmonella, Escherighia Coli, dar și Staphylococcus Aureus și Klebsiella Pneumoniae.

Noni

Preparatele CaliVita sub formă de suc organic sau capsule din fructe de Morinda Citrifolia sunt produse naturiste foarte complexe datorită faptului că substanțele enzimatice din compoziția lor ajută la vindecarea și prevenirea unui număr mare de boli, întăresc sistemul imunitar, conferă energie, putere și o stare generală de bine.

Produse naturale CalivitaNoni Organic - sirop din fructul noni
certificat organic, concentratie 99,6%

Sunt recomandate în special copiilor, pentru o dezvoltare armonioasă, fizică și psihică, dar rezultate excelente se înregistrează și la adulți și la persoanele de vârsta a treia.

Gummy Kids – produsul preferat al copiilor.

Cu o formulă bine gândită, realizat sub formă de figurine cu gust plăcut de vișine, portocale și fructe de pădure, multivitaminele Gummy Kids asigură necesarul de vitamine, minerale și oligoelemente pentru dezvoltarea echilibrată a copiilor  și le întăresc sistemul imunitar.

Deci, ImmunAid, VirAgo, Vitamin C, Oregano Oil, Noni și Gummy Kids ne ajută să iubim sezonul rece și să putem spune „Toamnă, bine ai venit!”Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu