Colesterolul si produsele Calivita

produs cholestone calivita

Colesterolul este componenta lipidică sangvină sau, în termeni populari, grăsimea din sânge. Este o substanţă utilă organismului nostru în cantitate mică. Participă la producerea hormonilor, la construcţia celulelor și asigură buna funcţionare a organismului.

  • Colesterolul are două provenienţe:
{factori externi} {factori interni}
prin aport de alimente este sintetizat la nivelul ficatului

Printre factorii de risc dobândiţi se numără: excesele alimentare, fumatul, sedentarismul, stresul psiho-somatic, abuzul de alcool, sarcina, menopauza, diverse afecţiuni, printre care diabetul zaharat, afecţiunile tiroidiene, renale, pancreatita cronică, unele medicamente, anticoncepţionalele, beta blocantele.

Colesterolul este identificat în membrana celulară și în ţesuturile organismului, fiind apoi transportat în sânge. Se concentrează la nivelul ficatului, măduvei spinării, creierului, dar și la nivelul plăcii de aterom.

Produse naturale CalivitaCholestone - produs natural Calivita 
pentru reducerea colesterolului

Placa de aterom este o tumoră benignă, nedureroasă a pielii, care crește treptat, apoi stagnează. Ea poate apărea oriunde pe corp, are culoare roșie-gălbuie și cel mai adesea o întâlnim la nivelul feţei, pe pleoape, dar și pe spate, urechi, torace și testicule.

Colesterolul are un rol important în organism, iar hiperproducţia de colesterol este asociată cu afecţiuni vasculare: AVC, cardiace, oculare, periclitante pentru viaţă. Este considerat cel mai mare dușman al oamenilor deoarece este asociat cu bolile cardiovasculare. Rata mortalităţii a crescut foarte mult deoarece numărul bolnavilor de această afecţiune este foarte mare.

Medicii cardiologi recomandă statinele, care sunt otravă pentru organism.

Statinele reduc colesterolul, dar nu previn infarctul miocardic. Dimpotrivă, riscul de infarct al bolnavilor care iau statine este mai mare decât al celor care nu iau. Prin urmare, cauzează boli de inimă. Afectează ţesutul muscular, distrug ficatul, dau dureri abdominale, urină de culoare închisă, îngălbenirea pielii și a scleroticii (albul ochilor). Perturbă sistemul nervos, provoacă confuzie și tulburări de memorie (simptome similare bolii Alzheimer), schimbări bruște de dispoziţie, agresivitate, ostilitate. Provoacă, de asemenea, diabet.

Statinele acţionează la nivel hepatic, legând moleculele LDL în ficat
– sindrom metabolic rezultat în urma unui stil de viaţă nesănătos – și reducând nivelul colesterolului seric în detrimentul sănătăţii. Folosind statine, beneficiul este de 1,5%, în timp ce rata miopiei, impotenţei sexuale și a bolilor pulmonare mortale (mai ales la vârstnici) este foarte ridicată. Există cinci feluri de statine: două sunt extracte naturale din ciuperci otrăvitoare, una este un produs semisintetic, iar două sunt sintetice.

Ulei de inValoarea colesterolului în România este de 280 mg la 100 ml de sânge. Dacă valoarea este de 260 mg%, atunci nu trebuie administrat niciun tratament. Dacă valoarea este între 260 și 280 mg%, atunci se impune atenţie și regim, nu tratament medicamentos.

Dacă valoarea este între 280-299 mg%, atunci se impune un regim hipocolecestomiant (evitarea tuturor alimentelor ce conţin colesterol). Iar dacă valoarea lui este de 300 mg%, trebuie efectuat tratament medicamentos. Cu toate acestea, trebuie să avem curaj și să spunem NU statinelor, deoarece noi suntem răspunzători de sănătatea și de boala noastră.

Produsele Calivita sunt obţinute la temperaturi și umiditate constante, nu au efecte secundare, se adresează tuturor categoriilor de vârstă, începând cu femeia însărcinată și până la persoane de vârsta a treia. Nu conţin sare, zahăr, coloranţi și se folosesc cu succes ca adjuvant pe lângă medicaţia alopată în tratarea multor afecţiuni.Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu