Infant Formula: acum cu o aromă şi mai puternică de portocale!

vitamine lichide copii

Suntem conştienţi de faptul că, într-o mare măsură, aroma îi face pe copii să accepte sau nu vitaminele. Din acest motiv am decis să intensificăm şi mai mult aroma de portocale a produsului nostru Infant Formula, conceput special pentru cei mici.

Produse naturale CalivitaInfant Formula - Produs lichid special 
conceput pentru sugari si copii

Nu lăsaţi astenia de primăvară să îi afecteze pe copii; Infant Formula o va combate! De ce?

  1. Fiindcă multe produse cu multivitamine pot fi consumate doar de copiii de peste 4 ani, însă noi am conceput Infant Formula atât de atent încât produsul poate fi administrat încă de la naştere şi conţine toate vitaminele necesare pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.vitamine lichide  bebelusi
  2. Fiindcă poate fi administrat în siguranţă, datorită formei sale lichide, astfel încât nu trebuie să vă faceţi probleme că poate fi înghiţit greşit sau că vitaminele pe care le-aţi dat copilului dvs. nu sunt utilizate aşa cum trebuie.
  3. Fiindcă se poate doza cu uşurinţă şi exactitate, datorită pipetei cu care este prevăzut, astfel încât nu va mai trebui să măsuraţi din ochi, să vă bazaţi pe alte recipiente pentru a măsura cantitatea de lichid, să rupeţi tableta în două sau să îi puneţi pe copii să înghită mai multe tablete deodată.
  4. Deoarece copiii îl consumă cu plăcere, datorită gustului său plăcut de portocale. Bineînţeles, nu trebuie să uităm nici trucurile tradiţionale: dacă amestecaţi produsul în mâncarea sau băutura copiilor, le puteţi introduce vitamine în organism aproape pe nesimţite.
  5. Fiindcă este practic dacă aveţi mai mulţi copii în familie. Nu îi puteţi administra bebeluşului un produs cu vitamine destinat copiilor mai mari, însă le puteţi da copiilor mai mari din vitaminele celor mici, într-o doză mai ridicată. Nu mai aveţi nevoie de mai multe cutii de vitamine în dulap. Pe măsură ce copiii cresc, puteţi creşte treptat doza, în conformitate cu nevoile acestora.

Produsele noastre le asigură copiilor dvs. vitaminele de care au nevoie pentru o creştere sănătoasă şi o dezvoltare fizică şi mentală normale. Alegeţi Infant Formula pentru copiii dvs. şi administraţi-le produsul în fiecare zi!Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu