Cum sa slabesti 11 kg în 4 luni, fără înfometare!

Curele de slăbire sunt un chin pentru tine? Ia exemplu de la Corina Cercel, client fidel Calivita,  care a slăbit 11 kg în cel mai scurt timp, fără senzaţia de foame!

De aproximativ 15 ani consum, împreună cu familia, produsele CaliVita. Cea mai nouă reuşită a mea este scăderea în greutate cu 11 kg în 4 luni de zile, prin consumul produsului Figure Shaper. Am să vă împărtăşesc din experienţa mea pentru a vă îndemna să profitaţi cât mai repede de frumoasa promoţie a produsului Figure Shaper.

În decembrie 2012 l-am născut pe fiul meu şi, bineînţeles, am păstrat kilogramele dobândite în sarcină, ajungând să cântăresc 81 kg.

Produse naturale CalivitaFigure Shaper - Produs natural de slabit cu
extract de ceai verde si garcinia cambogia.

In martie-aprilie 2013 a fost lansată promoţia Figure Shaper şi am hotărât că trebuie să scap măcar de câteva kilograme. Am „încropit” o dietă alimentară, am adăugat mişcare zilnică (inclusă în plimbarea micuţului, cel puţin 30 de minute), consumul a 3 litri de apă pe zi şi, bineînţeles, Figure Shaper.

Din prima cutie am consumat 2 capsule pe zi: una dimineaţa şi una la prânz, cu 30 de minute înainte de masă, cu un pahar mare de apă. Apoi am rămas doar la capsula de dimineaţă. La început, în primele zile de consum al produsului, am apreciat energia pe care o aveam după ce înghiţeam capsula.

Când m-am cântărit la 2 săptămâni şi am văzut că au plecat aproape
2 kg, am prins curaj şi am mers mai departe. După 4 luni slăbisem 
deja 11 kg, deci aveam 70 kg!

În această perioadă am avut grijă şi ce mănânc, adică am avut două mese principale şi două gustări pe zi. După 4 luni am început să mai mănânc între mese, o practică nesănătoasă din trecut, dar nu am renunţat la Figure Shaper, aşa că m-am menţinut la 70 kg. Acum am început din nou dieta, pentru a renunţa la alte 10 kg. Sunt încântată că şi pielea mea are un aspect sănătos, am slăbit uniform, nu am făcut masaj pentru celulită, fiindca celulita a dispărut, pur şi simplu!

Am citit cu atenţie prospectul şi am învăţat să nu mai mănânc cantităţi industriale de alimente (nici nu poţi dacă foloseşti Figure Shaper, fiindca senzaţia de saţietate se instalează imediat şi nu poţi mânca), să fac mişcare şi să gândesc pozitiv: Şi eu pot să slăbesc fără să fie o corvoadă pentru mine!

Am văzut promoţia şi m-am bucurat! Am început aprovizionarea, pentru a mă bucura şi în 2014 de acest produs fenomenal. Mulţumesc VitaClub, multumesc CaliVita, că existati!”

Şi tu te lupţi cu kilogramele în plus? Nu pierde timpul! Comandă 
produsul Figure Shaper acum şi vei primi încă unul gratis, ca să 
slăbeşti şi mai uşor!


Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu