A venit iarăşi sesiunea!

Lunile mai şi iunie reprezintă o perioadă intensă de învăţat, stres şi anxietate datorate examenelor care bat la uşă. Mulţi studenţi uită chiar să mănânce în aceste zile şi beau doar litri de cafea şi băuturi energizante.

Am explicat deja de ce alimentaţia şi un aport adecvat de vitamine şi minerale joacă un rol enorm în dezvoltarea fizică şi mentală; iar acest lucru nu este valabil doar în copilărie, ci pe parcursul întregii vieţi.

Studiile au demonstrat că vitamina D poate oferi protecţie împotriva demenţei, iar gingko poate menţine prospeţimea mentală. Însă ce trebuie să facă studenţii care se pregătesc de examenele de an sau de licenţă? Pe de o parte, nu trebuie să neglijeze alimentaţia variată în această perioadă. Pe de altă parte, suplimentele noastre alimentare pot asigura energia suplimentară şi energia mentală de care aveţi nevoie în această perioadă.

Unul dintre acestea este Energy&Memory, un produs cu multivitamine, minerale şi guarana. Guarana poate stimula gândirea într-un mod asemănător cafelei, în timp ce adaosul de vitamine şi minerale contribuie la funcţionarea sănătoasă a sistemului nervos, acţionând ca antioxidant.

În plus, şi colina şi lecitina sunt foarte importante pentru sprijinirea sistemului nervos, în special a funcţiei de învăţare. Un studiu din 2011 indică faptul că aportul de colină poate fi asociat cu o performanţă mentală îmbunătăţită. Folosind Energy&Memory, puteţi stimula funcţiile mentale fără efectele secundare ale băuturilor energizante.

Dacă aveţi nevoie de un sprijin mai puternic pe durata unei perioade de învăţat intens, vă recomandăm Super Soya Lecithin sau Triple-Potency Lecithin, care conţin doze mai mari şi mai concentrate de colină, ce ajută la gândirea şi învăţarea eficiente.

Un aport adecvat de vitamina B este, de asemenea, important pentru procesele cerebrale. În acest caz, putem recomanda două complexe de vitamina B, cu doze diferite: puteţi alege între Stress Management şi Mega B-Complex, conform necesarului propriu.

Aceste produse sunt recomandate nu doar pentru perioadele de efort mental extrem, cum ar fi sesiunile sau activităţile cu termene limită urgente, ci şi pentru activităţile fizice intense, pentru reducerea oboselii şi întărirea sistemului imunitar.

În loc de băuturi energizante şi cola, care epuizează organismul, vă puteţi pregăti pentru examene cu ingrediente naturale care nu doar vă stimulează, ci şi vă reîncarcă. Chemaţi-le în ajutor şi faceţi faţă cu brio tuturor provocărilor!

Atenţie! Energy&Memory: În cazul în care consumaţi produse alimentare ce conţin cofeină, aplicaţi produsul cu atenţie! A se evita pe durata sarcinii şi alăptării! În caz de boli cardiovasculare, cereţi sfatul medicului înainte de a începe consumul produsului! Stress Management, Mega B-Complex: Consumul de vitamina B poate colora urina în galben intens.

 Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu