Linia de produse Calivita cu coenzima Q10

coenzima Coq10 naturale

CaliVita isi propune sa-si  reînnoiasca si sa isi imbogateasca periodic gama de produse. Acum a venit randul  liniei de produse pe baza de CoQ10! În pas cu trendurile internaţionale actuale, în loc de 10 mg de CoQ10, acum o tabletă conţine 50 mg din substanţa activă CoQ10! În plus, puteţi achiziţiona produsul nostru Super Q10 Plus neschimbat, însă într-un ambalaj mai mare, de 120 de tablete.

CoQ10 este o substanţă activă ale cărei efecte benefice pot fi resimţite imediat de oricine. Gândim mai rapid, avem mai multă forţă, prin urmare emanăm o energie vitală nelimitată. Şi nu întâmplător, fiindcă CoQ10 este o moleculă indispensabilă pentru producerea de energie la nivel celular.

Produse naturale CalivitaVizualizati toata gama de produse
naturale Calivita pe baza de CoQ10

Organismul nostru este capabil să sintetizeze singur CoQ10, însă peste vârsta de 30 de ani producţia sa scade şi, în plus, există o serie de factori cunoscuţi care blochează producţia de CoQ10, printre care fumatul, unele medicamente administrate frecvent şi regulat (de exemplu, terapia pentru reducerea colesterolemiei, pentru afecţiuni psihiatrice, pentru reglarea ritmului cardiac şi pentru diabet). În plus, alimentele consumate pot acoperi doar parţial necesarul nostru de Q10.

Însă nu disperaţi, deoarece, cu ajutorul paletei sale lărgite de produse, CaliVita poate veni acum în întâmpinarea celor mai diverse nevoi.

În cazul în care sunteţi sănătos şi aveţi în jur de 30 de ani, trebuie să începeţi cu cea mai mică doză, de 20 mg. Cu ajutorul produsului Super Q10 Plus, puteţi compensa stresul rezultat din stilul de viaţă, vă puteţi întări sistemul imunitar, vă puteţi creşte forţa şi depozitele de energie ale organismului. Indiferent de vârstă, de acum încolo nu veţi mai avea probleme să ţineţi pasul cu cei mult mai tineri.

Consumul de Mega CoQ10 Plus ne ajută nu doar să avem o condiţie de invidiat, ci oferă celulelor noastre o extraordinară protecţie antioxidantă.

Ştiaţi că francezii, cunoscuţi pentru consumul lor moderat de vin, sunt mai sănătoşi şi trăiesc mai mult în comparaţie cu persoanele de altă naţionalitate, care locuiesc în alte ţări dezvoltate? Acum, resveratrolul, un antioxidant special, suplimentat cu CoQ,10 vă este disponibil chiar şi fără a consuma alcool. Ingredientele sale oferă protecţie împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, pot încetini procesul de îmbătrânire şi pot sprijini funcţionarea sănătoasă a sistemului cardiovascular.

cuplu in parcÎn cazul în care vă doriţi nu doar o viaţă mai lungă, ci şi mai plină de energie, alegeţi produsul nostru Resveratrol Plus! Trebuie să arătaţi tot ce puteţi? Luaţi o doză mai ridicată, de 30 mg, de Sublingual CoQ10! Plasarea tabletei sub limbă permite o absorbţie mai rapidă şi mai uşoară, fiindcă substanţele active pătrund direct în fluxul sanguin. Nu trebuie să vă faceţi probleme în legătură cu gustul; produsul are o aromă plăcută de lămâie, deoarece substanţa activă este extrasă din surse naturale.

Sunteţi expuşi constant stresului fizic şi mental? Fumaţi, luaţi medicamente? Trebuie să acordaţi o atenţie sporită tensiunii arteriale şi sistemului cardiovascular? In randurile urmatoare vom discuta despre produsul Mega CoQ10 Plus şi nu întârziaţi să îi oferiţi organismului dvs. o megadoză de energie!

Creşteţi-vă energia cu o megadoză!

Nici nu mai trebuie spus cât de important este ca, după vârsta de 30 de ani, indiferent că sunteţi sau nu sănătos, să compensaţi producţia redusă de CoQ10. Însă cum rămâne cu cei care sunt expuşi continuu unui stres crescut? În concordanţă cu trendurile internaţionale şi cu cerinţele consumatorilor, CaliVita şi-a completat linia de produse cu o formulă cu CoQ10 cu un efect mai puternic şi mai de durată, special pentru persoanele care au nevoie de mai mult!

În ce cazuri se recomandă Mega CoQ10 Plus?

Pe lângă stresul fizic şi psihic crescut, fumatul sau administrarea unor medicamente ne solicită suplimentar organismul. În aceste cazuri, nivelul de CoQ10 din sânge trebuie să crească mai mult pentru a fi eficient. În plus, consumând CoQ10 într-o doză mai mare putem face foarte mult pentru menţinerea sănătăţii cardiace, normalizarea tensiunii arteriale, menţinerea capacităţilor mentale; mai mult, şi persoanele care suferă de migrene au raportat aceste efecte pozitive.

O doză adecvată pentru persoanele care consumă produsul în scopul menţinerii sănătăţii

CoQ10 este o enzimă liposolubilă, ceea ce, printre altele, înseamnă că, pentru a fi eficientă trebuie consumată cu regularitate, o perioadă îndelungată, chiar şi după ce şi-a făcut efectul. Însă, pentru a se absorbi mai eficient, trebuie administrată în doze mai mici. De acest lucru am ţinut cont când am conceput versiunea de 50 mg şi ne bucurăm că putem îmbunătăţi calitatea vieţii celor care consumă CoQ10 în scopul menţinerii unei sănătăţi optime.

Triplă protecţie antioxidantă

Binecunoscutul trio beta-caroten – vitamina E – seleniu nu putea fi omis din acest produs. Aceste substanţe se numără printre cei mai importanţi antioxidanţi chiar şi luate individual, însă, dacă sunt aplicate în combinaţie, îşi pot accentua reciproc efectele.

Ştiaţi că, potrivit cercetărilor:

•  un aport zilnic de 2×50 mg CoQ10 poate reduce eficient tensiunea arterială?
• o doză zilnică de 120 mg CoQ10 poate reduce semnificativ apariţia infarctului şi poate sprijini recuperarea post-infarct?
•  o doză zilnică de 3×50 mg CoQ10 poate reduce la jumătate atacurile de migrenă?Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu