Produse Calivita pentru copii

produse naturiste calivita pentru copii

Cu toţii ne dorim să avem copii frumoşi şi sănătoşi, inteligenţi şi cu capacitate mare de muncă. Din dragoste pentru ei şi din dorinţa de a le oferi mai mult, majoritatea părinţilor fac numeroase greşeli, începând de la alimentaţia neadecvată, cu alimente procesate, dar frumos ambalate, sucuri şi dulciuri concentrate, şi continuând cu amenajarea camerei copilului, care este plină de aparatură electrică şi electronică, fire,
cabluri şi tot felul de surse de câmpuri electromagnetice.

Orele de meditaţie cu mult peste normal, condiţionarea copilului să îşi aleagă o profesie total străină aptitudinilor lui sunt doar câteva dintre cauzele care pot duce la îmbolnăvirea fizică sau psihică a ceea ce noi avem mai de preţ – copilul nostru.

In acest articol vom discuta despre produsele Calivita indispensabile familiilor care au şi îşi doresc să aibă copii frumoşi, deştepţi şi sănătoşi.

Infant Formula

Infant Formula este produsul ideal destinat sugarilor. Este bogat în vitamina A, extrasă din ulei de peşte, vitamina E, din ulei de plante, vitaminele B şi C, de asemenea de provenienţă naturală.

Produse naturale CalivitaInfant Formula - multivitamine lichide,acum 
cu o aroma noua, mai intensa de portocale.

Siropul Infant Formula vine să completeze alimentaţia sugarului, pentru că preparatele destinate sugarilor sunt prelucrate excesiv, iar conţinutul lor de vitamine şi minerale este scăzut.

Copiii cărora li s-a administrat acest produs sunt mai robuşti, mai rezistenţi, învaţă mai uşor şi mai repede, sunt mai activi şi au reflexe foarte bune.

Lion Kids +D

Lion Kids +D – complex de vitamine şi minerale naturale cu o formulă unică şi completă, menită să ajute la dezvoltarea armonioasă a copilului.

Datorită formei şi gustului foarte plăcut, tabletele sunt uşor de administrat chiar şi copiilor mai pretenţioşi.

Lion Kids + D se recomandă şi pentru a creşte pofta de mâncare, întărirea sistemului imunitar şi dezvoltarea capacităţii de concentrare a copiilor.

Polinesian Noni copii si iarba verde

Polinesian Noni este produsul nostru Calivita preferat, pe care îl recomandăm pentru întărirea sistemului imunitar, în tratamentul alergiilor, pentru ameliorarea şi tratarea bolilor asmatiforme, îmbunătăţeşte funcţiile digestive, stimulează şi reglează secreţia de endorfine, având drept rezultat creşterea randamentului intelectual la copii.

ParaProtex

Para Protex e un supliment cu efect de antibiotic natural. Se recomandă în cazul indigestiilor infantile sau în prevenirea malnutriţiei cauzate de viermi intestinali. Creşte pofta de mâncare, reduce starea de oboseală, este un antioxidant puternic şi tonic general.

Conţine minerale şi vitamine, precum şi substanţe biologic active. Este un antiseptic cu puteri extraordinare, care acţionează asupra paraziţilor, ciupercilor şi microbilor din organism şi asigură o stare generală bună.

Oregano Oil

Oregano Oil – ulei de oregano, conţine câţiva compuşi bine cunoscuţi pentru proprietăţile lor antivirale, antibacteriene, antifungice şi antiparazitare. Utilizat intern este eficient în caz de răceală, dureri în gât, are efect antiinflamator, ajutând la fluidizarea mucusului din plămâni şi la eliminarea spasmelor branhiale. Are efect antifungic şi antimicrobian cu spectru larg. S-a demonstrat şi efectul său antiparazitar.

Produse naturale CalivitaOregano Oil - ulei volatil de oregano cu
numeroase efecte benefice asupra sanatatii

Atât în profilaxie, cât şi în tratamentul de recuperare a copilului, pot fi folosite cu rezultate foarte bune următoarele produse Calivita: Liquid C PLUS cu Bioflavonoide, D-Drops, Acidophilus, ProbioBalance, Full Spectrum, ImmunAid, Virago, OxyMax.

La recomandarea noastra, copiilor şcolari cărora li s-au administrat de-a lungul timpului produse CaliVita au cu toţii performanţe extraordinare la învăţătură.Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

3 Comentarii »

 
 

Lasa un comentariu