Zenthonic de la Calivita – Gustul Razelor de Soare

Zenthonic de la Calivita

Conform dezideratului de a crea suplimente alimentare din surse naturale si cu efecte benefice asupra sãnãtãtii, compania CaliVita a realizat un nou supliment alimentar: ZenThonic. Pe lângã compozitia excelentã a produsului, scopul companiei a fost sã sprijine întoarcerea omului modern spre naturã.

Dacã dumneavoastrã cunoasteti deja acest fruct valoros, atunci o sã vã bucurati de noile informatii pe care vi le punem la dispozitie în acest numãr al revistei. Iar dacã nu v-ati decis încã sã consumati ZenThonic, atunci veti afla de ce este acesta atât de deosebit.

Fãrã a supraevalua efectele benefice ale sucului ZenThonic, am dori sã enumerãm câteva date despre fructul mangostana si despre celelalte fructe din compozitia sucului, precum si despre efectele benefice ale acestora.

Cum ne ajuta ZenThonic?

• Poate încetini procesele de îmbãtrânire
• Asigurã protectie împotriva proceselor oxidative nocive
• Creste, în general, bioabsorbtia substantelor nutritive
• Este un supliment alimentar multilateral, care încarcã stocul biofotonic al celulelor
• Este revigorant
• Îmbunãtãteste conditia fizicã
• Creste capacitatea de autoregenerare si autovindecare a organismului
• Contribuie la instalarea armoniei psihice si fizice
• Contine energie solarã în formã concentratã
• Ajutã la regenerarea musculaturiisi articulatiilor
• Flavonoidele protejeazã sistemul imunitar si contribuie la reglarea nivelului de antioxidanti, cum sunt vitamina C si E
• Are un gust plãcut. Poate fi servit si ca desert sau poate fi consumat cu fulgi de cereale!

Ingredientele din sucul ZenThonic

Garcinia mangostana (MANGOSTANA) — fructul-minune originar din Asia — si un amestec uimitor de fructe indigene. Mangostana este un fruct ultra-tropical, originar din regiunile de sud-est ale Asiei, deosebit de bogatã în antioxidanti, enzime, vitamine si oligoelemente. Se distinge prin cantitatea mare de xantone — flavonoide cu un puternic efect antioxidant — pe care le contine, dar abundã si în alti polifenoli cu efect antioxidant, precum si în catechine.

În afarã de mangostana, sucul este îmbogãtit cu un concentrat de struguri negri, afine negre sau albastre, cãpsuni, zmeurã, mere si pireu de pere. Fructele contin cantitãti deosebit de mari de acid elagic, acid fitic, acizi clorogenici, antocianine, precum si fibre vegetale esentiale.

Produse naturale CalivitaZenThonic - superconcentrat de fructe
sub formă lichidă, pe bază de mangostan

Fiecare din aceste fructe este si un concentrat de energie solarã si sursa unor substante protectoare si nutritive. Împreunã, contin aproape toate vitaminele, enzimele si fibrele vegetale de care are nevoie organismul.

Componentii produsului ZenThonic sunt nutrientii (constituenti biochimici de bazã) si vibratiile fiziologice sãnãtoase (factori bioinformatici). ZenThonic ajutã la mentinerea capacitãtii de autovindecare a organismului sau la redobândirea acesteia. Contribuie la realizarea, în celulele organismului nostru, a conditiilor reglatoare de bazã.

Conditia primordialã pentru aceasta este crearea posibilitãtii de comunicare, în primul rând în tesuturile conjunctive laxe, a tuturor celulelor, cu ajutorul unui sistem biochimic si bioinformatic sãnãtos.

Alti componenti ai produsului ZenThonic

Si celelalte fructe din produsul ZenThonic au un efect antioxidant si fortifiant asupra sistemului imunitar.

Fructele bace sunt cele mai bogate surse naturale de antioxidanti. În conditii normale, afinele negre, cãpsunele, zmeura si murele contin substante biologic-active naturale, cum ar fi acidul elagic, quercitina, vitamina C si antocianinele, eficiente în prevenirea unor boli. Fructele bace au si un continut ridicat de fibre. S-a demonstrat cã, pe lângã ceapa rosie si mãr, existã o serie de fructe care reprezintã surse deosebite de flavonoide, cum ar fi quercitina.

Afinele negreIngrediente produs Zenthonic Calivita

Antioxidantii din afinele negre scad absorbtia glucozei din intestine, accelereazã descompunerea glucozei, previn oscilatiile glicemiei, scad nivelul colesterolului sanguin, blocheazã radicalii liberi si contribuie la prevenirea unor boli degenerative. Antioxidantii eficienti din compozitie, ca de exemplu acidul clorogenic si cofeinic, încetinesc afectarea sistemului nervos, inerentã o datã cu înaintarea în vârstã.

Zmeura

Contine din abundentã vitamina C si acid elagic — care participã la eliminarea substantelor cancerigene, reduce anomaliile congenitale, ajutã la vindecarea cicatricelor si previne afectiunile cardiace. Contine fenoli naturali.

Afinele rosii

Pot fi consumate pentru prevenirea unor infectii ale cãilor urinare. Colorantii rosii-albãstrui ai acestor fructe — proantocianidele si flavonele — sunt substante cu efect antimicrobian puternic.

Marul
Contine polifenoli cu efect antioxidant de exceptie, care joacã un rol principal în încetinirea proceselor legate de îmbãtrânire, precum si floridzinã, care regleazã nivelul glicemiei.Citeste si:

Puteti urmari raspunsurile la acest articol prin feed-ul RSS 2.0. Poti lasa un raspuns, sau sa faci un trackback de pe site-ul tau.

Lasa un comentariu